Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Bella
13 juillet 2005

Decizia Rodicai

00:45
Prietena si fina mea în acelasi timp, îsi ia „under cover” sotul la spital. Vrem să se îndrăgostească de bebe, si să facă cerere de plasament a micutzei Bella. Sper să fie ok, căci ei or sa mai facă încă o cerere de adoptie pentru o altă fetită de care mă ocup eu, tot orfana si are 5 ani jumate. Trebuie grăbit si la ea, căci nu mai are timp, începe scoala la anul si trebuie recuperat mult cu ea. Pingu, o să-ti dau un p.m. cu detaliile si îti multumesc foarte, foarte mult. Mă duc să dorm ca sunt frântă.

Vă sărut pe toti pitici si pe mămicile voastre.

pashosha

13:07 12:00

Vă multumesc din tot sufletul pentru încurajări, am uitat să vă spun ca Bella are ochii albastru închis si este blondă... si, mă rog la Dumnezeu ca sotul prietenei mele să fie de acord... Lui îi este cam frică de o adoptie, darămite la două si în acelasi timp. Săracele fetite, nici una nu are timp de pierdut, asha că mă rog doar să o accepte si pe Bella.... Căci dacă nu poate, atunci cred ca o să înnebunesc, voi porni o campanie de găsire a părintilor pentru îngerashul ăsta mic... S-o pupe nasha pe ea!!!
Mă faceti să plâng cu atâtea felicitari si în acelasi timp îmi dati putere să merg în continuare... Rodi, putin câte putin, se face mult, tu nu îti face probleme, că, uite si pinguinutza s-a oferit să mă ajute si ea putin, eu mă duc pe la Lucia să îmi dea niste hăinutze. Am sunat la o grecoaică, prietenă a mea si am rugat-o să strangă de pe la bebe al ei ce are de dat... si, încet încet facem ceva.
O să găsim noi o solutie. Eu deja sunt pe telefoane cu protectia copilului, că trebuie să rezolv problema cu mama. Să va spun ca deja cumnatii Georgianei mă consideră vaca de muls si tot încearcă apele? O pun pe Geo, să mă sune să îmi ceară bani că nu are de mâncare... hehehehe, ăstia chiar nu stiu cu cine se pun... Cred că o sa îmi sun avocatul si or să se trezească cu proces de santaj si cu decădere a mamei din drepturi... Eu copilul pe mâna lor nu îl las, si nici bani de la mine, ei nu vad... Sunt hotarata!
Apropo, mâine, la hotel Marriott, la orele 18.00, etaj 1, cafe piano, are loc întalnire, pentru înfiintarea Asociatiei Părintilor Adoptatori din Romania. Cine doreste să participe si să devina membru, chiar dacă nu a adoptat, este binevenit... Subiectul este pus la Adoptii. M-as bucura să putem ajuta toti orfanii si toti bebeii bolnavi. Vom începe campanie sănătoasă...

vă sarut,

pashosha

14:37

Am vorbit cu Rodica, nu mai poate de dorul Bellei si, este hotărâtă să se ducă la ea... Ei si-au făcut niste planuri să cumpere o casă lângă Bucuresti, este mai ieftină si ei oricum nu iubesc aglomeratia, de aceea ei sunt cam strâmtorati cu banii. Au plătit banii si acum ar trebui să se mute. Rodica este o femeie foarte intreprinzătoare si cand îsi propune ceva reuseste. Acum vrea să plece vineri, dar a zis că se duce singură, că nu poate să dea 4 milioane pe două bilete dus-întors. Interesul însă este ca sotul ei să vada fetitza, să o tină în brate, asta ne zbatem noi două. I-am zis că primesc hainutze si că vreti să ajutati cu câte putin fiecare, financiar si a început să plângă, căci ea, o femeie foarte independentă, se bagă în ceva ce o depăseste material, si acceptă ajutor din afară... Eu îmi doresc din suflet să ajungă la ei fetitza căci stiu ce fel de oameni sunt... Sunt efectiv minunati! Acum aleargă prin orash să cumpere Lanoxin sirop pentru Bella.
Eu mă voi duce mâine dimineatză să deschid conturi. În ce să deschid, lei, euro sau usd?

Publicité
Publicité
Commentaires
L
Bună ziua spectatorilor, mă numesc olga bottova, soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie după un an de căsătorie. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubeam atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În această zi credincioasă, în timp ce navigau pe internet, am dat peste o mărturie specială despre MARE PRIEAST AZEMOUN, așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o (întoarcere vraja Iubirii) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors la mine plângând și implorând iertarea mea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand acest mare jucător de vrăji oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă la relațiile sale rupte în care este specializat 1. aduce înapoi iubitul pierdut 2. câștigă-ți inima iubită 3. ajută singură oameni să găsească parteneri 4. să fie căsătoriți 5. Atracția iubirii 6. Problemele căsătorite și divorțul 7. Porțiunea dragostei 8. Problema rinichilor cu tot felul de boli îl puteți contacta pe WhatsApp cu (+2349034537532) Sau trimiteți-i un e-mail pe: priestazemoun@gmail.com
T
Am o mulțime de bucurie și entuziasm în mine, sunt torpey clare, am fost fericit cu căsătoria mea, până când soțul meu a început să asculte bârfele despre faptul că nu sunt credincios jurămintelor noastre conjugale, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt bârfe și minte, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri copleșitoare și apoi am cerut divorțul, mai târziu, ne-am separat. la ani de la divorț, am încercat să duc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-l recuperez pe fostul meu soț, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo un om mare și extrem de spiritual care a aruncat un iubirea vrajă asupra mea și a făcut ca EX-ul meu să revină la mine. Sunt copleșit, așa că renunț la contactul său aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări extraordinare. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul său de whatsapp ... + 234902018697 Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste chestiuni ...<br /> <br /> <br /> <br /> (1) Opriți divorțul.<br /> <br /> (2) Încetează sterilitatea.<br /> <br /> (3) Mult succes noroc.<br /> <br /> (4) Vrajă de căsătorie.<br /> <br /> (5) Scăpați de problemele spirituale.
R
VRAJI PUTERNICE:<br /> <br /> ÎMPĂRTĂM MĂRTURIA ACESTEI PENTRU TOȚI SUFERĂ ÎN RELAȚIA, CĂSĂTORIA SAU VIAȚA PERSONALĂ, DEoarece ESTE O SOLUȚIE. NUMELE MELE ESTE RITA Berry, SOȚUL MEU M-A PĂRĂSAT ȘI 2 COPII NOȘTRI PENTRU O ALTĂ FEMEIE DE 3 ANI. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care îmi chinuiesc inima. Eram rănit și confuz, aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am intrat într-un forum unde am văzut BUNA LUCRU A DR OGUNDELE, un mare vrajitor care a ajutat oamenii anterior. L-AM CONTACTAT ȘI A RĂSPUNS VRAJA PENTRU MINE, SPRE SURPRIZA MEA DUPĂ 24 DE ORE, SOȚUL MEU S-A ÎNTORNIT ACASĂ ȘI ÎM CERĂ IERTAREA, DR OGUNDELE ESTE UN OM PUTERNIC ȘI VRAJA SĂ FIE NECUVĂRATĂ, DACĂ AI NEVOIE DE ORICE TIP DE AJUTOR, CONSILIAȚI-VĂ CĂ L-AȚI CONTACT URGENT PE WHATSAPP SAU VIBER CHAT: +27638836445. DR OGUNDELE ESTE ADEVĂRAT, MULȚUMIM CĂ M-A AJUTAT.
M
Miracolul încă se întâmplă:<br /> <br /> După un an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a părăsit eu și copiii și am mers să fiu cu o altă femeie, am simțit că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit 3 ani fără nimic, am fost emoțional și am plâns toată noaptea. Mulțumită unui caster vrăjitor numit Dr. Ogundele. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit mai multe mărturii despre dr. Ogundele, oamenii au mărturisit că i-a readus pe iubitul lor Ex înapoi în 24 de ore, unii au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul și vindecă unele pentru bolnav, etc. L-am contactat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și el mi-a spus după munca lui, soțul meu va reveni în termen de 24 de ore, spre marea mea surpriză soțul meu s-a întors după 24 de ore exact așa cum a spus și a cerut iertare , ce miracol. Dr. Ogundele mi-a spus să depun mărturie pentru ca oamenii să-l cunoască mai mult. De aceea, îmi împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, numele meu este Mara Lucas. Sunt din Barcelona, ​​Spania. Puteți ajunge la Dr Ogundele cu numărul său de telefon sau să trimiteți un mesaj pe WhatsApp sau pe Viber Chat: +27638836445.
R
Povestea mea de viață adevărată:<br /> <br /> Buna tuturor, numele meu este Robt Burley, la data de 14 februarie 2020, soția mea a avut un acord cu mine și s-a despărțit de mine, căutam ajutor peste tot pentru a o întoarce, nimeni nu m-a putut ajuta, în urmă cu câteva zile am însemnat informațiile de contact a doctorului Ogundele din ziar ajutându-i pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, iar eu l-am contactat pentru ajutor, după ce i s-a dat vraja, soția mea m-a sunat și mi-a cerut iertarea, ce minune. Mulțumesc dr. Ogundele, este un bărbat puternic și vraja lui este inofensivă, mi-a adus-o pe soția mea în termen de 24 de ore cu puterile sale, nu am crezut niciodată în magie, dar dr. Ogundele mi-a dat înapoi fericirea mea, am făcut un acord cu el să împărtășesc numele lui pe internet după ce m-a ajutat, de aceea fac asta acum. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta cu WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com El este 100% real și puternic.
Bella
Publicité
Derniers commentaires
Archives
Publicité